dijous, 9 de gener del 2014

"La Necessitat fa Genis"

Observarem els inicis de qualsevol negoci, i explorarem diferents exemples empresarials que han nascut d'una idea senzilla. En moments de crisi la necessitat fa genis. Durant la xerrada es realitzarà un taller fent SCRAP/TEXTIL/RECICLA, (activitat feta amb paper, teixits i objectes reciclats) per acabar d'entendre millor la idea que intentem plasmar. Xerrada activa, pràctica i engrescadora per a tothom!

Sílvia Castelló és una emprenedora i mare de 35 anys, creadora de l'Espai de Qstura, la primera Escola de Costura, Patronatge i manualitats de Girona, Més de 1400 persones hi han passat amb poc més de 3 anys. impulsora de molt projectes a la ciutat de Girona, desfilades, tallers, xerrades d'emprenedoria, com el TEDxWOMENGIRONA. El passat més de Juliol li varen otorgar el premi a MIllor Jove Empresària de l'Any a Girona, pel fet de crear un negoci diferent amb la senzillesa dels negocis de tota la vida. Valenta i Creativa.
http://www.qstura.cat/

1 comentari:

  1. Amic Santi, no estaria de més fer una petita crònica a posteriori de les ponències. Crec que no sols cal la presentació del ponent/conferenciant.
    En tot cas enhorabona per la iniciativa.

    ResponElimina