dijous, 11 de juliol del 2013

Sandra Camós

Sandra Camós
Sandra Camós és:

    Llicenciada en Dret i Màster en Matrimoni i Família per la Universitat de Navarra
    Speaker i conferenciant a Axxon i a Human Speakers
    Sotsdirectora Gral. del col·legi Les Alzines
    Col·labora al centre Revip com a Coach
    CEO a Personal Flashes (empresa de jocs didàctics motivacionals) personalflashes
    Assessora i forma part de diferents consells d’administració d’empreses relacionades en el sector alimentari i turístic
    Tres blocs de diferents temàtiques:
    · felicitat i motivació a través de la musica (song flashes to be happier)
    · coaching amb nens (coach your kids)
    · coaching de parella (coach your love)
    Tècnica en gestió d’emocions i gestió de l’estrès
    Ha fet diferents cursos de personal i executive coaching
    Presidenta d’Alumni Universitat de Navarra a Girona
    Casada amb en Marc i mare de dos fills: Marc i Sofia

T’has parat a pensar en com gestionar les emocions que t’envolten en el dia a dia?
La majoria dels nostres pensaments, són plens d’emocions. Emocions que en ocasions són positives i en altres negatives. Les positives solen regalar-nos una gran sensació de benestar. Però... Què passa quan són les emocions negatives com l’enuig, la tristesa o la frustració les que s’instal·len en els nostres pensaments? Si no tenim recursos per afrontar-ho amb èxit tenim el perill de quedar presoners dins una bombolla de la que cada vegada ens pot costar més sortir-ne. És per això que ens pot ser de molta ajuda saber com funcionen les emocions, com ens afecten i descobrir eines per a poder treure el màxim partit de les mateixes i generar més empatia amb les persones que ens envolten.Com reacciones davant d’imprevistos que apareixen sense avisar?

La capacitat d’adaptar-nos als canvis que van apareixent a la nostra vida personal i professional és clau. És en els “Moments Houston” (aquells en què el problema apareix sense avisar) on tenir el control de la situació i de les emocions serà el nostre gran vent a favor per a poder arribar a bon port. Estratègies per ajudar-nos al propi coneixement personal quan som enmig de situacions límit i per a lluitar contra el mal temps sempre ens ajudaran a que les nostres reaccions siguin millors en el futur. Què pots fer davant situacions que no t’agraden i desitjaries canviar però no saps com?

Les persones ens passem la vida caminant cap al futur que sovint és ple d’incerteses. Sembla lògic pensar que caminem cap endavant tot i que no sempre és així ja que degut als petits o grans obstacles que anem trobant a la nostra vida i segons els afrontem ens podem quedar estancats, anar enrere o aconseguir fer un o grans passos endavant. Essent bo avançar endavant, la nostre actitud i esforç en el fet de caminar és més important que el resultat en sí. Però... Com poder donar un pas en l’aspecte de decidir canviar el què realment volem i aconseguir-ho? És possible re inventar-se quan tot està inventat?

Siguem més creatius o menys, tots podem re inventar-nos! Podem mirar-nos d’una altre manera, aprofundir en la nostra persona per a redescobrir-nos i veure què podem fer per a brillar més i deixar una empremta inesborrable per allà on passem. Podem activar-nos per a millorar els aspectes que no ens agraden, pintar amb nous pinzells la nostra vida i fer realitat els nostres somnis!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada